Gabeler Project

Vanuit Gabeler Project heb ik  individuele kunstenaars en kunstenaarscollectieven ondersteund. Het bedrijf Gabeler Project is opgeheven, maar de naam gebruik ik soms nog.

Vanuit Gabeler Project heb ik met anderen de stichting Grafein opgericht in 2018.  Ik ben expert op het gebied van coördineren en organiseren van (kunst)projecten en evenementen en redelijk goed op het gebied van PR en communicatie, websitebeheer en fondsenwerving .

Beeldend kunstenaars die ik in het verleden heb ondersteund zijn o.a. Joyce Ennik, Het Transparante Huis en Grafiekplatform (tot eind 2018).  

Over Joyce Gabeler

Mijn naam is Joyce Gabeler, sociaal psycholoog en projectcoördinator.Tot mijn pensionering in 2019-2020 verdeelde ik mijn aandacht over werkzaamheden op het gebied van kwaliteitsverbetering, Excelvraagstukken en kunstenaarsprojecten.

Momenteel ben ik bestuurslid bij Stichtig Grafein en Stichting Thoets. Ik zet me graag in om kunstenaarsinitiatieven te helpen bij het realiseren van intrigerende kwalitatief hoogstaande kunstprojecten

 

Ik blijf op zoek naar nieuwe uitdagingen.